Centrul de Carte Straina Sitka

Skip to Main Content »

 
Cos cumparaturi (0  produse)
Cosul meu

Nu aveti niciun produs in cos!

You're currently on:

Cum platesc?

Pentru plata produselor comandate prin site-ul nostru va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata Cash:

Plata produselor se face integral in momentul ridicarii comenzii dumneavoastra de la sediul nostru. Valoarea platita de dumneavoastra este exclusiv valoarea produselor comandate. Plata se face in Lei. Aceasta metoda este dedicata persoanelor din Bucuresti!. Comanda dumneavoastra va fi rezervata pentru 5 zile lucratoare.

 

Plata prin ramburs:

Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dumneavoastra. Pentru livrarea prin Posta Romana costurile legate de transport si asigurarea pachetului sunt suportate de noi, in cazul in care doriti alta modalitate de livrare costurile vor fi suportate de dumneavoastra.

 

Ordin de Plata:

Plata produselor se va face prin virament bancar (Ordin de Plata) pe baza facturii proforma emisa de noi, iar livrarea se va face ulterior confirmarii platii dvs catre banca noastra. Valoarea platita de dumneavoastra va fi valoarea produselor comandate, in cazul livrarii prin Posta Romana costurile legate de transport si asigurarea pachetului sunt suportate de noi, in cazul in care doriti alta modalitate de livrare costurile vor fi suportate de dumneavoastra. Datele pentru efectuarea platii vor fi specificate pe factura proforma emisa automat de noi. Pentru factura proforma selectati sectiunea "Comenzile mele" sau verificati adresa de e-mail pe care ati folosit-o la inregistrare.

 

PayPal sau Credit Card prin e-Payment:

La plata produselor prin PayPal sau Credit Card, plata se va efectua folosind serviciile de plata online. Valoarea platita de dumneavoastra va fi valoarea produselor comandate. Expedierea se va face imediat dupa primirea confirmarii de plata, in cazul livrarii prin Posta Romana costurile legate de transport si asigurarea pachetului sunt suportate de noi. Daca doriti alta modalitate de plata la primirea pachetului veti achita si costurile legate de transportului comenzii.

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

 

*Preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA si pot suferi modificari fara nicio instiintare prealabila!

**Fotografiile afisate pe site au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale!

***Comanda minima 30 RON!

  • Schwager & Steinlein
  • Duden
  • Ladybird
  • Difusion
  • Hachette
  • Penguin
  • en CLAVE ELE
  • Transport gratuit prin Posta Romana
  • 14 zile politica de retur pentru comenzi online
  • Consultanta telefonica Luni - Vineri 9:00 - 18:00 Sambata 9:00 - 14:00
Contact

Bulevardul Dacia, Numarul 23, Bucuresti.

Mail to: office@cartestraina.ro

Telefon / Fax: 021 - 210 30 30;

021 - 210 40 10;

Mobil: +4 0722 - 375 477.

index2.tpl