Centrul de Carte Straina Sitka

Skip to Main Content »

 
Cos cumparaturi (0  produse)
Cosul meu

Nu aveti niciun produs in cos!

You're currently on:

Despre noi

CENTRUL DE CARTE STRĂINĂ SITKA
plurilingvism, pluricultularism

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA s-a infiintat la sfarsitul anului 1999 ca raspuns la cererea din ce in ce mai mare de publicatii pentru invatarea limbilor straine de larga circulatie.

In momentul infiintarii noastre doar unele dintre marile edituri britanice erau prezente pe piata si niciuna din Franta sau Germania,de exemplu.

Ne-am propus, deci, sa oferim publicului din Romania cele mai noi materiale educationale produse de renumite edituri specializate in domeniul invatarii limbilor straine.

Colaboram cu cele mai prestigioase edituri din lume:

CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS si PENGUIN din Marea Britanie

HACHETTE, CLE INTERNATIONAL, DIDER din Franta

LANGENSCHEIDT, HUEBER, KLETT, CORNELSEN din Germania

S.G.E.L., EDELSA, ANAYA, EN CLAVE din Spania

ELI-LA SPIGA, EDILINGUA din Italia

Nu lipseste literatura in diverse limbi straine si suntem deschisi catre comenzi pentru lucrari academice.

Ne-am implicat intens in promovarea publicatiilor editurilor pe care le reprezentam organizand seminarii si workshop-uri,prezentare de carte, expozitii cu vanzare, participand activ la conferintele, consfatuirile, cercurile pedagogice, reuniunile profesorilor de limbi straine.

Am fost prezenti la toate targurile de carte organizate in Bucuresti sau in alte orase ale tarii, targuri precum Bookfest, Librex sau Gaudeamus.

Prezenta noastra a fost deosebit de apreciata de vizitatori.

Nu in ultimul rand,am invitat delegati pedagogici si teacher trainers internationali ai editurilor ai caror parteneri suntem organizand conferinte in diverse orase ale tarii si in Bucuresti.

Astfel, au fost prezenti reprezentanti de la Cambridge University Press, Hachette, Didier, Sgel si lista poate continua.

De la inceput echipa tanara si entuziasta a asigurat o foarte buna comunicare cu publicul, remarcandu-se prin promptitudine,seriozitate si competenta.

In expozitia permanenta de la sediul nostru central din Piata Romana profesorii, elevii, publicul in general a fost intampinat cu caldura oferindu-i-se consultanta de specialitate.

De aici realizam distributia catre toate punctele tarii, primind comenzi prin e-mail, posta, telefon, on-line, expedierea facandu-se cu rapiditate.In cazul in care stocul nu este suficient sau nu este disponibil ne straduim sa aducem cartile in cel mai scurt timp posibil.

Reprezentatii si consultantii nostri din tara au stat si stau la dispozitia tuturor celor interesati de publicatiile pe care le oferim.

Ne straduim permanent sa mentinem la standarde inalte activitatea noastra.

  • Eli
  • Langenscheidt
  • Edelsa
  • Hueber
  • Duden
  • Lidel
  • Lidel
  • 14 zile politica de retur pentru comenzi online
  • Consultanta telefonica Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Contact

Bulevardul Dacia, Numarul 23, Bucuresti.

Mail to: office@cartestraina.ro

Telefon / Fax: 021 - 210 30 30;

021 - 210 40 10;

Mobil: +4 0722 - 375 477.

index2.tpl