Centrul de Carte Straina Sitka

Skip to Main Content »

 
Cos cumparaturi (0  produse)
Cosul meu

Nu aveti niciun produs in cos!

You're currently on:

Termeni si conditii

Date firma:

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA

BUCURESTI,BULEVARDUL DACIA 23 SECTOR 1

J40/8767/1999 CUI 12310650

IBAN RO41 RNCB 0085 0057 7969 0001 BCR-WTC

Termeni si conditii:

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul www.cartestraina.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. cartestraina.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal sau lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. La inregistrarea pe site, va exprimati acordul pentru memorarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA  isi rezerva dreptul de a anula o comanda, fara a notifica in prealabil utilizatorul, inclusiv in situatia platii on-line sau prin ordin de plata. In situatia platii in avans si in situatia anularii unei comenzi, CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA se obliga sa returneze cumparatorului toata suma platita, inclusiv cheltuielile privind transferul. In situatia unei comenzi anulate, cumparatorul nu poate pretinde nicio dauna sau vreun prejudiciu!

CarteStraina.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cartestraina.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul CARTE STRAINA, se pot dezabona trimitand un mail cu subiectul "dezabonare" la adresa office@cartestraina.ro.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele euplatesc.ro, iar CarteStraina.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

La inregistrare, prin acceptarea termenilor si a conditiilor, acceptati memorarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@cartestraina.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa tabaran@cartestraina.ro

  • Duden
  • Penguin
  • Didier FLE
  • Cle International
  • Gallimard
  • Hueber
  • Klett
  • 14 zile politica de retur pentru comenzi online
  • Consultanta telefonica Luni - Vineri 9:00 - 18:00 Sambata - 9:00 - 14:00
Contact

Bulevardul Dacia, Numarul 23, Bucuresti.

Mail to: office@cartestraina.ro

Telefon / Fax: 021 - 210 30 30;

021 - 210 40 10;

Mobil: +4 0722 - 375 477.

index2.tpl